vrijdag 24 juni 2011

Nee, van mij kom je toch niets te weten...

Als er iemand gewoonweg geen blog kan schrijven ben ik het wel. Ik ben namelijk erg op mijn privacy gesteld en deel liever zo min mogelijk persoonlijke zaken.

Wil er echt iemand weten dat ik net uitgebreid met een bijzonder aardige mevrouw heb gesproken over onze aankoopdienstverlening? Of dat ik zojuist 4 nieuwe woningen op onze website en funda.nl heb geplaatst? Dit tweet ik dan weer wel trouwens...

Of dat de makelaars de ene woning naar de andere in de verkoop krijgen momenteel en ze trouwens gelukkig nog verkopen ook? Oh ja en dat ik net een 2e en ergens een 3e bezichtiging heb ingepland in de hoop dat we de verkopers spoedig blij kunnen maken?

Ik zou bijvoorbeeld wel een relaas in het Deens willen schrijven, omdat ik deze taal vloeiend beheers, maar ja, dan weet werkelijk niemand wat er in staat.

Ik zou het ook kunnen hebben over mijn grote vriend Splinter, mijn Duitse Herder, schat van een beest, maar ja, die is net een maand geleden overleden. Over mijn verslaving aan WeQuest, WeFarm en WeCity wil ik al helemaal niet schrijven, want dat is net zo genant als iedere publieke verschijning die Amy Winehouse (Wodkahouse inmiddels) maakt. Ja, dan houd ik enorm van saunabezoekjes, zo lang, vaak, naakt en heet mogelijk, maar nu ik het alleen al opschrijf, denk ik dat de mannelijke lezer al geheel ergens anders zit met zijn gedachten inmiddels....en laten we het kuis houden.

Mmmm dat doet mij dan toch even snel denken aan Arie Boomsma, maar goed daar zou ik dagen over kunnen vertellen en dat doe ik dus ook heel graag. Met als gevolg dat collega's mij maar posters hebben gegeven voor op kantoor, zodat ik hem dagelijks kan bekijken en er verder mijn mond over houd. Dit werkt echter niet, het gaat mij om zijn innerlijk.

Met mijn glutenvrije dieet val ik mensen dagelijks al lastig en als ik kon kiezen deed ik dat natuurlijk helemaal niet, dus dat benoem ik hier ook maar niet. Ook vertel ik maar niet dat ik een hekel heb aan het huishouden en daar o.a. robotstofzuigers voor heb aangeschaft. Dat ik mijn boodschappen zou laten bezorgen als de Albert Heijn dat zou doen in Apeldoorn en ik iedere avond om 20.00 uur voor de tv hang om Goede Tijden Slechte Tijden te volgen. Eigenlijk moet ik weer eens gaan sporten. Lekker naar BodyJam, uitleven op keiharde beats, heerlijk! Nee, in plaats daarvan lig ik iedere week bij fysio of manueel therapeut, pijn te lijden.

Ik kan trouwens wel uren schrijven over mijn aversie tegen Nederlandstalige en zwijmelmuziek (ik zeg Nick en Simon en Jan Smit zijn echt te weinig op tv de laatste tijd, kom op TROS, ze kunnen ook nog in Lingo!). Oh en houd maar op..... Musicals....Vreselijk! Onlangs naar Spamalot geweest, als parodie op de musical en die vond ik dan weer bijzonder grappig. Het allerhardst lach ik echter om Kamagurka, wat is die man grappig! Bij een optreden in Zwolle had ik zo de slappe lach, dat ik niet kon stoppen met janken van het lachen...als enige in de gehele zaal....ik bleef er bijna in, met Kamagurka zelf...

Oh ja en volgende week sta ik bij mijn HipHopheld Ice Cube in Amsterdam, daar heb ik ook echt zin in. Moet nog wel echt eerst naar de kapper, want dat zongebleekte blonde haar heeft zijn beste tijd wel gehad. Ik kan bij concerten gelukkig artiesten wel altijd goed zien omdat ik zo lang ben. Er is me zelfs bij een concert van Michael Jackson in de Arena gevraagd of ik wilde gaan zitten, omdat de rest van de tribune (zo'n 10.000) man achter me het anders niet zag.
De conclusie is eigenlijk dat ik gewoonweg niet het achterste tong wil laten zien en mijn interesses en hobby's liever niet met iedereen deel....eller har jeg allerede gjort det nu? Ik kan dus beter stoppen, voordat ik ook maar iets van mezelf prijsgeef....

Twitter: @Hendriks055